tisdag 15 april 2014

Händelse 15/4

Hej!

I dag, tisdag, kl. 07.15 inträffade en händelse i korsningen i Böle som av de inblandade eleverna upplevdes som mycket obehaglig. I samband med att två elever parkerade sina cyklar för att sedan ta skolbussen till Björkhagsskolan, stannade en bilförare och erbjöd den ena eleven skjuts till skolan. När eleven tackade nej till erbjudandet blev bilföraren, enligt eleverna, arg och åkte iväg med en rivstart. (Enligt uppgift var bilen silverfärgad och av sedantyp.)
Prata med era barn om att de ska vara uppmärksamma, iaktta försiktighet och att de inte ska tacka ja till erbjudande om skjuts. Om möjligt se också till att era barn inte går ensamma till och från skolan.
Skulle en händelse liknande den som hände i morse inträffa är det naturligtvis mycket värdefullt om man kan observera och notera t.ex. registreringsnummer, bilmodell, färg osv,och sedan rapportera direkt till polisen och/eller skolan.

Med Vänlig Hälsning
Arne Nygren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Öppet hus 31/5

Torsdag den 31 maj har vi öppet hus under eftermiddagen, 15.30-18.30. Klass 5 kommer sälja fika under öppet hus i matsalen och pengarna ko...